Lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia

Ilmeisesti olet noin 4000 euron suuruisen lainan tarpeessa. Tällä sivustolla tarkoituksenamme onkin esitellä parhaat lainapalvelut, jotka myöntävät kulutusluottona tai yksityislainana yhdellä kertaa heti lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia. Emme itse myönnä lainaa, tarkoituksenamme on vain esitellä yrityksiä, jotka niin tekevät. Alta löydät kattavan listan tällaisista palveluista. Vertaa lainat netissä lainahaku.net sivustolla.

Nopsalaina 1000-6000 euroa

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Maksuaikaa: 6-60 kuukautta
 • Tulot: Vähintään 1000€ kuukaudessa nettona
 • Muuta: Vaatimuksena Suomen kansalaisuus, tulotodistuksen toimittaminen

Ota joustava 4000€ Nopsalaina tästä!

Voit ottaa lainasi vapaasti millä tahansa maksuajalla väliltä 6-60 kuukautta. Voit siis tarvittaessa ottaa 4000€ 60 kuukauden maksuajalla. Korot ja kulut riippuvat summasta ja ajasta. Katso tarkemmat tiedot Nopsalainan sivustolta.

Joustolaina

 • Ikäraja: 25 vuotta
 • Tulot: Tulojesi tulee olla vähintään 15 000 euroa vuodessa
 • Muuta: Aloitat takaisinmaksun vasta 12 kuukauden kuluttua, korot 25-40 prosenttia vuodessa

Luotettava Joustolaina tästä!

Joustolainassa ensimmäinen vuosi on aina lyhennysvapaa!

Esimerkkilaina: Neljän tonnin luotto 36 kuukauden maksuajalla tarkoittaisi 156 euron kuukausimaksuja. Vastaavasti sama luotto 12 kuukauden maksuajalla tarkoitaa 378 euron kuukausimaksuja. Voit myös käyttää hyväksesi lyhennysvapaita kuukausia, joten palvelua voi hyvällä syyllä kutsua joustavaksi.

Käyttötarkoituksia

 1. Käytetyn auton hankkiminen
 2. Uudemman auton korjaaminen
 3. Lomamatkan ostaminen, sekä käyttörahat matkalle
 4. Sisustaminen ja remontointi, esimerkiksi saunan tai pesuhuoneen remonttilaina
 • Kulutusluottoyrityksiä: Ostosraha (OPR-Vakuus Oy), Nopsalaina, LHV, Risicum, Santander, Ellos Yksityislaina, Joustolaina, yms.
 • Pankkeja, joilta voit hakea 4000 euron luottoa: Sampo-pankki, OP, Aktia, Säästöpankit, Nordea, Handelsbanken, yms.

Mistä ottaa ja miksi?

4000 euroa on niin suuri summa, että sitä ei ihan jokaisesta pienlainayritykseltä saakaan. Tämän suuruisia lainoja eivät pikavippiyritykset myönnä, vaan sinun täytyy suoraan ottaa yhteyttä suurempia kulutusluottoja myöntäviin firmoihin. Yllä olemme esitelleet parhaaksi näkemämme palvelut.

Tärkeää on ymmärtää, että raha-asioissa ei kannata pelleillä. Kun kyse on näinkin suuresta summasta, sinun tulee varmistaa, että taloudellinen tilanteesi on kunnossa. Jos tiedät täysin varmasti, että pystyt maksamaan lainan takaisin ja olet useaan otteeseen pohtinut ja varmistunut, että 4000€ on juuri oikean kokoinen summa, voit siirtyä lainahakemuksiin. Jos pienempi lainakin riittää, on tarjoajia todella runsaasti. Vakuudeton 50 – 2500 euron luotto kätevästi vippi.fi:stä’

Pohdi kuitenkin vielä kerran, onko 4000 euroa riittävä summa? Esimerkiksi Nopsalaina myöntää jopa 6000 euroa ilman vakuuksia.

Liian suuri laina tai vippi netistä johtaa turhan suuriin korkoihin. Liian pienen lainan ottaminen vastaavasti johtaa usein toisenkin lainan ottamiseen tai hankintojen siirtämiseen. Kumpikaan ei oikeasti kannata. Mitoita luottosi heti ensimmäisellä kerralla oikein säästääksesi kuluissasi.

Toinen huomioon otettava seikka on maksukykyisyytesi. Lainaaminen tulee tehdä turvallisesti ja vastuullisesti. Mikäli sinulla ei ole varmoja kuukausittaisia tuloja, lainaaminen harvoin kannattaa.

Keskimääräinen pikalaina oli vuonna 2010 noin 217 euroa. Voidaankin siis todeta, että 4000 on todella merkittävän suuruinen kulutusluotto.

Meidän kuluttajien onneksi pikalaina-alan kilpailu on koventunut vuosi vuodelta. Kilpailu ja uudet yritykset ovat johtaneet lain tiukentumiseen ja kulujen tippumiseen. Nykyisellään 1000-6000 euron yksityislainan saa paljon edullisemmin kuin aikaisemmin. Volyymit ovat silti kasvaneet nopeammin kuin kulut pudonneet, joten alan yritykset tekevät yhä huimaa voittoa.

Hakuprosessi

 1. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi.
 2. Valitse lainasumma ja -aika.
 3. Täytä pyydetyt tiedot lomakkeeseen.
 4. Vahvista, että olet ymmärtänyt lainaehdot.
 5. Odota rahojen saapumista tilillesi.
 6. Nauti rahoista omien tarpeidesi mukaan.
 7. Maksa laina takaisin viimeistään eräpäivänä.

Velkakierre & varoituksen sana

Tällä sivustolla ei kannusteta ketään ottamaan lainaa. Mikäli tarkoituksenasi on ottaa 4000 euron laina juhlintaan, alkoholin ostoon tai tarkoituksenasi on jättää vippi maksamatta, suosittelemme sinua heti unohtamaan koko jutun.

Velkaantuminen ei ole naurun asia. Ota siis raha-asiasi vakavasti ja hoida talouttasi vastuullisesti. Mikäli olet menettänyt luottotietosi tai et kykene maksamaan otettua lainaa takaisin, ota heti yhteyttä velkaneuvontaan.

This entry was posted in lainaa ilman vakuuksia and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *