LAINAA HETI 5000 euro

Pikavippi heti tilille

Tervetuloa hakemaan paras ja edullisin pikavippi. Vertailustamme löydät kaikki suosiotuimmat lainantarjoajat ja niiden tarjoamat lainatuotteet. Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi voit saada pikavipin jopa ilmaiseksi, joten tutustu heti vertailuumme alla olevasta linkistä!

5000 euro

  • Turvallinen luotonantoprosessi
  • Lainasumma: 10 – 5 000 EUR
  • Lainapäätös jopa samana päivänä
  • lmainen ja helppo rekisteröinti
  • Vastaus 15 minuutissa
  • Ei kuluja tai maksuja


ikainaa myöntää 50 – 5 000e
Ilmainen luottopäätos heti
Rahaa nostettavissa läpi vuorokauden

Kulutusluotto heti 100-600 €
Aina ilmainen 14 päivää
Ei rekisteröinti maksuja

Lainaa online myöntää 10-600 eur pikalainoja
Ensimmäinen laina on asiakkaalle ilmainen ja lainan maksimisuuruus on 400 eur!

Myöntää 2000 – 5000e
Joustava maksuaika
Sopivat kuukausierät

Maksuaikaa reilusti
Maksuaikaa vipeille annetaan tavallisesti keskimäärin mukavasti, mutta esimerkiksi pikavippipalvelu Monetti myöntää lainoilleen takaisinmaksuaikaa pisimmillään jopa vuoden. Laina on toisinaan mahdollista maksella todella pienissä kuukauden välein maksettavissa erissä. Vaikka vipit on tarkoitettu lähinnä odottamattomien rahaongelmien paikkaamiseen, toisinaan on mahdollista hakea pikalainaa ilman takaajia myös suunniteltuun menoerään, esim auton hakintaan.

Lainaa ei saa yöllä
Aikoinaan säädettiin laki, minkä myötä pikavippejä ei saa nykyään maksaa tilille kello 23 jälkeen, vaan luottotilejä saa säännön takia tarjota yksinomaan 7-23 välillä. Lähes kaikista palveluista luottoa on sallittua hakea koska tahansa, mutta rahoja tilitetään lainahakijoiden tileille vain kello 7-23 välisenä aikana. Toki jotkut palveluista avaa ovensa vasta myöhään aamupäivällä, siten ei ole takuuvarmaa, että jokaikinen palvelu maksaa tileille pikavippejänsä koko lain salliman ajan. Lainoja myöntävien palveluiden aukioloajat voi katsoa palveluiden tiedoista.

Vippipalveluita kymmeniä
Vippipalveluita on toiminnassa monia, minkä takia vaihtoehtoja on markkinoilla ainakin monenlaiseen tarpeeseen. Kun pikavippejä tarjoavia yrityksiä on valtavasti, on palveluiden suhteen tietysti melko huomattavan valtavia heittoja hinnoissa. Edullisimmat pikalainat etsit joka tapauksessa mutkattomasti hyödyntämällä pikavippivertailua, jossa on yksinkertaisesti näytillä parhaimmat pikaluottopalvelut edullisimmasta kalleimpaan.

Vertailemalla säästät rahaa
Lainoja etsiessä kannattaa huomioida pienlainojen laina-aikojen eroavaisuudet. Mitä pidempi aika on, sitä kalliimpi laina loppuviimein on. Ehkä saattaisit olla siinä käsityksessä, etteivät lainayritysten hintaerot tule olemaan merkittävän olennaisia kun lainat ovat todella matalia, mutta voit välillä säästää kuluissa pienluottojen harkinnalla jopa noin sata euroa. Vertaileminen on täysin maksutonta ja huomattavan helppoa, sen takia ei ole lainkaan syytä, jonka takia tätä ei olisi hyödyllistä tehdä joka kerta kun hakee pikavipin.

Myös suurempia lainoja
Sellaisissa tapauksissa, kun tarve luotolle on sen verran tuntuva, ettei edes reiluimmat pikalainat tunnu olevan riittävät, kannattaa sinun tarvittaessa ottaa suurempi pienlaina. Moni ei tiedä, että tililuottoja on mahdollista hakea lähes yhtä jouhevasti ja näppärästi kuin pienluottojakin, ja osasta palveluita sinun onnistuu saada myös tililuotto heti tilille käytettäväksi ilman harmillista säätöä.

This entry was posted in lainaa ilman vakuuksia and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *